duminică, 6 martie 2011

SCOALA DIN BASME

      Scoala din basme este ca un palat. Ea este condusa de un rege vestit .Aici se gasesc ajutoarele regelui care ii invata pe printi si printese sa fie buni ,educati si sa se comporte impecabil.                                                  
      Reginele sunt imbracate in rochii cu voaluri,ce sunt facute din matase fina. Regii au pantalonii de culoare maro,iar camasile lor sunt facute din catifea si cu franjuri pe maneci.In fiecare zi,regele inspecteaza camerele printilor si printeselor.In acestea se gasesc cate treizeci de scaune si banci facute din lemn si desenate cu florile de pe rochiile primaverii si verii,de mesterii indemanatici.De fiecare data,cand ajutoarele regelui ies impreuna cu printii si printesele,afara, menajerele curata camerele pana la ultima particula de praf.Daca voi credeti,ca in fiecare zi,printesele si printii se imbraca cu rochiile de voal si pantalonii cu camasile,gresiti.Doua zile din saptamana ei se imbraca toti in bluze si pantaloni de catifea pentru a putea exersa miscari sportive.        
      In imparatie mai sunt si reparatori care intretin mobilierul din camerele de cursuri.Printii si printesele sunt implicati in diverse actiuni interesante.Pentru rezultatele speciale,fiecare print primeste o coronita ,iar printesele ,fiecare cate o diadema.                                                                                                              
      Scoala din basme este visata de catre toti copii.Aici totul este minunat si plin de stralucire!

Niciun comentariu: