miercuri, 23 ianuarie 2013

COMPUNERE S. F.

          -o altfel de compunere, pentru ora de fizica-

    Totul a inceput cand o echipa de cerecetatori de la N. A. S. A. au plecat spre Planeta Marte, pentru a lua niste probe de roci.
    Pe drum, datorita unui camp magnetic, naveta a deviat de la traseu, ducandu-i pe o planeta ciudata.Iesind din naveta, cercetatorii au observat ca cerul era stralucitor si plin de culori, asemenea unui fenomen optic.Deoarece li s-a facut frig, acestia au dorit sa-si faca un ceai, insa atunci cand apa a inceput sa fiarba, ei au observat ca in loc sa scoata aburi aceasta a inghetat. Au constatat ca se intampla un fenomen ciudat. Dintr-o data, pietrele s-au pus in miscare fata de naveta lor, de parca incepusera sa prinda viata. Ei au mai descoperit pe acea planeta o planta ciudata, uriasa, care statea inerta in bataia rafalelor de vant. De nicaieri, s-a pornit o furtuna cu descarcari electrice, iar ionii pozitivi si negativi au activat sistemele de comanda ale navetei, care ulterior nu mai raspundea niciunei comenzi.Astfel, cercetatorii au reusit sa se puna din nou in miscare, cautandu-si drumul spre casa.
     Fiind o planeta nedescoperita de nimeni pana atunci, ei i-au dat numele de Strana Pioneta, adica Planeta Ciudata, gandindu-se la toate lucrurile ciudate care s-au intamplat acolo.

Niciun comentariu: